Rekrutacja Fibak
Strona 1 z 1
Rekrutacja Fibak
1. Wiek
20
2. Imię i ksywka
Sebastian (SEBA,DJ)
3. Doświadczenia z airsoftem
około 1,5roku czynnie (6msc)
4. Wyposażenie
-Posiadam wszystko co jest wymagane u was poza mundurem ATA-C
5. Jak oceniasz swoją dyspozycyjność?
Swoją dyspozycyjność oceniam na mocne 7 (Wiem, wiem kiedyś miałem okazje do was dołączyć lecz niestety z przyczyn prywatnych musiałem zrezygnować :/)
6. Czym się interesujesz?
Interesuje się przede wszystkim muzyką , w końcu jestem DJ'em ,AirSoft od długiego czasu oraz motoryzacja i dziewczyny
7. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
Sądzę że to team, w którym będę mógł rozwinąć skrzydła i zajść dużo wyżej. Panuje u was mega zgranie oraz klimat (Miałem okazje doznać tego wszystkiego )
8. Dane kontaktowe
tel. 665-831-??? ( w razie potrzeby podam końcówkę
face. https://www.facebook.com/sebastian.fibak
Jeszcze raz z góry przepraszam że wcześniej nie udało mi się z wami złapać kontaktu i dołączyć ale były to niestety sprawy ważniejsze od AirSoftu.
20
2. Imię i ksywka
Sebastian (SEBA,DJ)
3. Doświadczenia z airsoftem
około 1,5roku czynnie (6msc)
4. Wyposażenie
-Posiadam wszystko co jest wymagane u was poza mundurem ATA-C
5. Jak oceniasz swoją dyspozycyjność?
Swoją dyspozycyjność oceniam na mocne 7 (Wiem, wiem kiedyś miałem okazje do was dołączyć lecz niestety z przyczyn prywatnych musiałem zrezygnować :/)
6. Czym się interesujesz?
Interesuje się przede wszystkim muzyką , w końcu jestem DJ'em ,AirSoft od długiego czasu oraz motoryzacja i dziewczyny
7. Dlaczego chcesz do nas dołączyć?
Sądzę że to team, w którym będę mógł rozwinąć skrzydła i zajść dużo wyżej. Panuje u was mega zgranie oraz klimat (Miałem okazje doznać tego wszystkiego )
8. Dane kontaktowe
tel. 665-831-??? ( w razie potrzeby podam końcówkę
face. https://www.facebook.com/sebastian.fibak
Jeszcze raz z góry przepraszam że wcześniej nie udało mi się z wami złapać kontaktu i dołączyć ale były to niestety sprawy ważniejsze od AirSoftu.
B.R.E.J.K.E.D- Patriae Fidelis
Re: Rekrutacja Fibak
Witam na okresie rekrutacyjnym
B.R.E.J.K.E.D- Patriae Fidelis
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: